Hulp bij zoeken

Zoeken
Ons doel is altijd de zoektijd tot een minimum te beperken. Hiervoor hebben we een aantal zoek methoden voor u ontwikkeld:

  • doorzoek de winkel met  een Zoekkey 
  • Categorie selectie links boven
  • Productgroep
  • selecteer uw machine met onze Configurator Tool
  • stel ons live een vraag door op Live chat knop te drukken


Zoekkey
Dit kan een nummer op een product, een OEM partnummer, Optienummer, bestelnummer of zelfs een naam of nummer van een machine zijn. Op het moment van invoeren wordt de geselecteerde informatie reeds voor u gepresenteerd. Dit hebben we voor het gemak opgesplitst in producten en in machines waarin een deel van uw zoekkey voor komt.

Categorie selectie
Aan de linker zijde is een categorie selector zichtbaar waarin we de meest gangbare producten voor u hebben geselecteerd. Veel voorkomende categorien plaatsen we hierin. Indien u bepaalde aanvullingen wilt kunnen we dit meteen voor u toevoegen.

Product groep
Op de voorpagina staan 3 hoofd productgroepen voor u geselecteerd waaruit u direct kunt kiezen. Nadat u deze selectie heeft gemaakt kunt u de producten verder uitfilteren. De filters worden altijd aan de rechterzijde weergegeven.

Configurator Tool
U hoeft natuurlijk niet te zoeken, als u weet  van welke machine u onderdelen of opties zoekt, dan kunt u deze ook selecteren in onze Configurator Tool. Onze Configurator Tool is de enige in de markt die met u meedenkt  voor de volgende stap.  Hij bevat op dit moment  80.000 modellen servers, desktops, laptops en printers.  In een later stadium wordt deze aangevuld met camera's etc.  Wij stellen deze tevens gratis ter beschikking. 

Configurator Tool op uw site
Indien u deze Configurator Tool op uw website wilt tonen of  verwerken in uw shop is het mogelijk dit geheel gratis te verzorgen. Ook de layout is volledig aan te passen op uw wensen zodat herkenning wordt voorkomen. Neem contact op met een van onze medewerkers voor verdere informatie.

Hulp bij zoeken
Onze parts-specialisten speuren de gehele dag de markt af naar producten die u zoekt. Of dit nu Too-Early, Shortage, In-Constraint , End-Of-Life, End-Of-Sale of reguliere producten zijn, wij kunnen deze altijd localiseren en aanbieden  onder de gunstigste condities. Door jarenlange ervaring hebben we inmiddels een zeer uitgebreid wereldwijd netwerk opgebouwd waardoor wij in staat zijn de beste deal aan te bieden.

Vragen
U kunt telefonisch of per email contact met ons opnemen en wij zullen u direct helpen met uw aanvraag. Een team van technisch specialisten zit voor u klaar om uw aanvraag in behandeling te nemen.

Technische support
Ook voor technische vragen of probleemoplossing met storingen aan apparatuur kunt u bij ons team van specialisten terecht. We beschikken over alle service documentatie van de belangrijke merken om u te kunnen ondersteunen met uw vragen. Deze documentatie wordt op verzoek gratis toegezonden. 

Zie ook Service ondersteuning

Contactgegevens

Service Parts International BV
Valeton 35
5301 LW Zaltbommel

moderatorE-mail Sales
T 0418 820 110

WhatsApp ons!

Snelle levering

Voor 17:00u besteld morgen in huis.

Gratis verzending

Vanaf € 100,- wordt er franco geleverd.

Veilig betalen

In een beveiligde omgeving betalen.

30 dagen retour

Niet goed, geld terug.

Terug naar boven