Blind / Drop shipments

Blind Drop Shipment

Alle goederen die worden geleverd zitten in een neutrale verpakking. Het is niet te achterhalen dat het product afkomstig is van ons. Door dit rechtstreeks naar uw klant of technicus te sturen  (of zelfs een PUDO locatie HP) wordt uw slagkracht vergroot. Het vervoersbewijs/label wordt tevens aangepast zodat geen herkenning van ons mogelijk is. Het is dus veilig en probleemloos op deze wijze uw logistiek in te richten. Het is tevens mogelijk uw eigen pakbon te gebruikten. Deze service wordt door ons gratis geleverd.

 

Koerier service

Bovenstaande service bieden we ook aan middels een koerier waarbij  responstijden het meest belangrijke zijn. Dit is ook een van onze vele mogelijkheden in het bieden van maatoplossingen in logistieke dienstverlening.

 

Na aflevering van het pakket door onze koerier wordt er een terugkoppeling gegeven aan de opdrachtgever dat het pakket is afgeleverd. Hierdoor is de ontbrekende schakel van het fysiek ontvangen op eigen locatie en het inboeken wat daarbij dient te gebeuren ondervangen.

 

Logistiek op maat

Indien gewenst kunnen we allerlei oplossingen op maat maken die als verlengstuk van uw organisatie dienen. Wij zijn in staat ons snel op veranderingen in de markt aan te passen waardoor de continuïteit gewaarborgd blijft.