Over ons

Service Parts is een internationale distributeur van ICT spareparts, opties en componenten met concentratie op service organisaties, TPM en retailers waarbij een adequate oplossing centraal staat. Dankzij een wereldwijd netwerk zijn onze technisch specialisten in staat prijs en beschikbaarheid tot het uiterste te drijven.

De organisatie is geheel zelfstandig en onafhankelijk waardoor er snel en efficiënt kan worden ingespeeld op ontwikkelingen en veranderingen in de markt. Hierdoor blijft continuïteit en flexibiliteit gewaarborgd.

Met behulp van een zeer uitgebreide service-voorraad die continu wordt afgestemd op vraag en ontwikkeling  in de markt realiseren we een bijzonder hoog service-level op parts-leveringen. Tevens beschikken we over een eigen reparatie centrum en refurbishment afdeling.

Sinds 1999 zijn we toonaangevend in service oplossingen voor Resellers, ICT-Dealers, Service-Organisaties, Computer Stores, Officecenters, TPM en Service & Repair bedrijven door heel Europa. Door onze ervaring en expertise zijn wij in staat voor vrijwel elke aanvraag snel een adequate oplossing te bieden.

De organisatie bestaat uit ervaren specialisten met meer dan 30 jaar ervaring in deze markt.

Producten die wij leveren zijn uitsluitend originele merkartikelen en hoogwaardige refurbished producten.

Heeft u nog vragen dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Service Parts Int B.V.

Contactgegevens

Service Parts International BV
Valeton 35
5301 LW Zaltbommel

moderatorE-mail Sales
T 0418 820 110

WhatsApp ons!

Snelle levering

Voor 17:00u besteld morgen in huis.

Gratis verzending

Vanaf € 100,- wordt er franco geleverd.

Veilig betalen

In een beveiligde omgeving betalen.

30 dagen retour

Niet goed, geld terug.

Terug naar boven