Afhalen & Bezorgen

Bezorgen

Bij de meeste producten geldt de volgende bezorgregeling, tenzij anders aangegeven: bestellingen geplaatst vóór 17:00 uur van maandag tot en met vrijdag worden de volgende werkdag bezorgd. Standaard maken wij gebruik van gerenommeerde vervoerders. Bij het plaatsen van uw bestelling heeft u de mogelijkheid om een voorkeur aan te geven voor een specifieke vervoerder.

Voor leveringen binnen Nederland brengen wij €9,50 aan verzendkosten in rekening voor bestellingen onder € 250,-. Voor bestellingen boven dit bedrag worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor internationale leveringen gelden afwijkende tarieven, die u kunt raadplegen tijdens het bestelproces.

Afhalen

Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen bij ons magazijn. Hierdoor kunt u zelf bepalen wanneer het u het beste uitkomt om uw bestelling op te halen. Tijdens het bestelproces kunt u kiezen voor de optie afhalen en ontvangt u verdere instructies.

Reserveren

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een bestelling voor u te reserveren totdat het totaalbedrag de drempelwaarde bereikt. Hierdoor wordt de voorraad voor u gereserveerd en blijft de bestelling openstaan totdat de grenswaarde is bereikt. Vervolgens bepaalt u wanneer u de bestelling wilt afronden. Op deze manier grijpt u nooit mis.

Vervoerders waarmee wij verzenden:
- GLS
- UPS
- DHL
- FedEx
- TNT
- DPD
- SLS
- DACHSER
- Mainfreight
- G. van Doesburg Int. Transport B.V.